Збірна України з веслування завоювала 32 медалі на турнірі з веслування в Угорщині
22 Вересня 2020
Збірна України з веслування завоювала 32 медалі на турнірі з веслування в Угорщині

Перемога в 11 дисциплінах, друге місце в медальному заліку та третя позиція в Кубку націй. 

В угорському Сегеді пройшов юнацький турнір “Olympic Hopes” (“Олімпійські надії”), на якому збірна України завоювала 32 медалі – 11 золотих, 10 срібних і 11 бронзових.

При цьому, збірна України посіла друге місце в медальному заліку і 3-ю позицію в Кубку націй (451 очко), де поступилася збірним Угорщини (1165) і Чехії (641).

У стартові три дні змагань наші веслувальники завоювали шість золотих медалей. Зокрема, переможцями стали Володимир Савчин та Артем Четвертак, яким не було рівних серед каное-двійок на дистанціях 500 і 1000 м серед 18-річних.

“Золоту” компанію їм склали Тетяна Смиловенко (каное-одиночка, 500 м, U16), дует Тарас Кузик / Юрій Шутяк (каное-двійка, 500 м U17), змішана каное-четвірка (U17) на дистанції 500 м у складі Тараса Кузик , Христини Осипчук, Юрія Шутяка та Ірини Федорів, а також змішана байдарка-четвірка, до якої увійшли Іванна Дяченко, Олексій Мамченко, Вікторія Мунтян і Данило Платаш.

Однак на цьому українці не зупинилися. У неділю, останній день “Олімпійських надій”, наші спортсмени взяли ще п’ять нагород вищої проби. Чемпіонами стали каноістка Ксенія Романчук, байдарочники Данило Куценко, Данило Платаш, Іванна Дяченко, а також каное-двійка у складі Тетяни Смиловенко і Христини Осипчук.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Мирослав Карабін
Відділення НОК України в Івано-Франківській області
Суспільне Спорт Суспільне Карпати

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ #Веслування

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X