Юрай Санітра – про виступ України на чемпіонаті Європи та підготовку в Поклюці
15 Лютого 2021
Юрай Санітра – про виступ України на чемпіонаті Європи та підготовку в Поклюці

Ексклюзивний коментар Юрая Санітри для Суспільне Спорт.

Збірна України з біатлону безпосередьо з останнього січневого етапу Кубка світу вирушила в Поклюку, де пройде чемпіонат світу-2021. У складі української команди шість біатлоністів: Юлія Джима, Олена Підгрушна, Валя Семеренко та Дар’я Блашко, а серед чоловіків – Дмитро Підручний та Антон Дудченко.

Вони матимуть більше двох тижнів для акліматизації та вивчення траси в Словенії. А уже в понеділок, 1 лютого, до цієї шістки приєднаються інші українські біатлоністи, які зараз виступають на чемпіонаті Європи.

Суспільне Спорт поспілкувалося з тренером збірної України Юраєм Санітрою – про перебування в Поклюці, форму Дар’ї Блашко, а також визначення складу з учасників чемпіонату Європи.

  • Про підготовку до чемпіонату світу в Поклюці

“Переїзд [з Антгольца] був нормальний, перші кілька днів було дость прохолодно: зранку доходило до -15°C. Тут дуже багато снігу. Перші тренування були полегшені: спортсмени самі займалися. Траса тут добре підготовлена, тому можна дуже комфортно пройти фазу акліматизації. У неділю починаємо вже заключну фазу підготовки до чемпіонату світу.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X