“Варто віддати належне: блискучий старт сезону”. Капітан збірної України – про матч Кубка Девісу
7 Травня 2021
“Варто віддати належне: блискучий старт сезону”. Капітан збірної України – про матч Кубка Девісу

Андрій Мєдвєдєв – у ексклюзивному інтерв’ю Суспільне Спорт про матч Кубка Девіса з Ізраїлем та про початок сезону українських тенісистів.

Збірна України у березні зіграє матч Кубка Девіса проти Ізраїлю. Зустріч відбудеться у Київській області у місцевому Marina Tennis Club із хардовим покриттям.

Читайте також: “Хочеться зіграти на Олімпіаді”. Стаховський – про початок сезону, Кубок Девіса, плани на 2021-й

Україна втретє зіграє проти Ізраїля і намагатиметься продовжити переможну серію. У 1999 році українська збірна перемогла із рахунком 3:2, а у 2017-му – не програла жодного матчу.

Капітан збірної України Андрій Мєдвєдєв у ексклюзивному інтерв’ю Суспільне Спорт розповів про арену Marina Tennis Club, на якій відбудеться матч Кубка Девіса, а також оцінив виступ українських тенісистів на початку 2021 року.

  • Про майбутню гру на Marina Tennis Club

“Будь-яка арена в Україні, сподіваюся, буде успішною для нашої збірної. Грали у Запоріжжі минулий матч і тоді здавалося, що нова арена не принесе нічого гарного, але створили історію, відігравшись після 0:2. Сподіваємося, що і цей новий клуб стане також вдалим для нас, і у майбутньому тут зіграємо не один матч, якщо дозволить ITF”.

  • Про покриття на арені у Київській області

“Тут всі корти однакового покриття. На цьому покритті, навіть за такої кольорової гамми проводяться багато турнірів ATP. Сподіваємося, що покриття підходитиме і Сергію Стаховському, і Іллі Марченку, і Денису Молчанову, Владу Орлову та Данилу Калініченку. Покриття тестував Денис Молчанов, і за його словами, вони підійде і Сергію, і Іллі, подобається воно і Денису. Покриття, на якому вони звикли грати турніри ATP і “челенджери”, відповідає правильній уяві про тенісне покриття”.

  • Оцінка виступів тенісистів у 2021 році

“Хлопцям варто віддати належне: блискучий старт сезону. Сподіваюся, що не завадять травми чи мікропаузи. Вітаю Іллю – неймовірна перемога на “челенджері”: здолати Енді Маррея, колишню першу ракетку світу. Незалежно від турніру або рангу – це історична перемога. Сергій Стаховський – блискуча серія в Австралії, відбіркові матчі і дійсно класний теніс. Денис Молчанов переміг на двох “челенджерах” поспіль в Анталії разом із Сашою Нєдовєсовим”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X