“У мене були шанси, але не змогла їх реалізувати”. Світоліна – про поразку у півфіналі Олімпіади
19 Серпня 2021
“У мене були шанси, але не змогла їх реалізувати”. Світоліна – про поразку у півфіналі Олімпіади

Українська тенісистка – про поразку у матчі за вихід у фінал.

Автор Євгеній Перестенко

Еліна Світоліна програла перший з двох матчів вирішальної стадії олімпійського турніру з тенісу в Токіо. У півфіналі українка в двох сетах поступилася чешці Маркеті Вондрушовій.

Попри поразку, Світоліна все ще має шанси поборотися за медаль на Олімпіаді. 31 липня на неї очікує бронзовий фінал проти представниці Казахстану Єлєни Рибакіної.

Українська тенісистка проводила п’ятий поспіль матч в одиночному турнірі, як і решта тенісисток. Ось тільки у стартових трьох вона грала понад дві з половиною години, і лише італійку Камілу Джорджі здолала в двох сетах.

Після матчу Світоліна дала флеш-коментар Суспільне Спорт. У якому розповіла, що фізично відчувала себе нормально, а лише незадоволена собою у плані реалізації моментів.

“У принципі відчувала себе нормально. Треба було просто використовувати свої шанси у першому сеті. На початку матчу у мене були шанси, але я не змогла їх реалізувати, після чого вона [Вондрушова] почала краще грати, розкутіше. На лінії у мене не дуже виходило те, що я хотіла”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X