“Статус обов’язкового претендента – справа часу”. Промоутер Берінчика – про бій із Теофімо Лопесом
3 Травня 2021
“Статус обов’язкового претендента – справа часу”. Промоутер Берінчика – про бій із Теофімо Лопесом

Олександр Красюк ексклюзивно Суспільне Спорт про шанси Дениса Берінчика провести бій із Теофімо Лопесом.

Авторка Діана Михайлик

Український інтернаціональний чемпіон WBO Денис Берінчик у березні проведе черговий захист титулу. Суперником українського боксера буде чилієць Хосе Санчес.

У ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт Берінчик зазначав, що у 2022 році може провести бій із абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Теофімо Лопесом. Українець повідомив, що поки є лише третім номером у світовому рейтингу, проте із часом може отримати статус офіційного претендента.

Читайте також: “Будемо готуватися, щоб вибити йому мізки”. Берінчик – про захист титулу проти чемпіона WBO Latino

Олександр Красюк, коментуючи Суспільне Спорт слова Берінчика, зазначив, що українець справді може претендувати на титульний бій із Теофімо Лопесом. За словами промоутера боксера, після перемоги у поєдинку із Санчесом українець виконає всі необхідні вимоги для того, щоб стати претендентом на бій за пояс WBO.

“Обов’язковий претендент за версією IBF і є першим номером у рейтингу WBO – австралієць Камбосоc. Другий номер – це Василь Ломаченко. І третій номер – це Денис Берінчик. Після того, як Берінчик проведе поєдинок, а він удруге проведе бій проти боксера із рейтингом, він автоматично за всіма можливими правилами тричі перевиконав усі вимоги щодо обов’язкового претендента. І далі його статус обов’язкового претендента є справою часу”.

Оцінюючи шанси Берінчика у можливому бою із Теофімо Лопесом, Красюк відзначив, що український боксер здатен зробити те, що не вдалося Василю Ломаченку. Наприкінці 2020-го Ломаченко бився за звання абсолютного чемпіона із Лопесом і поступився рішенням суддів.

“Що може протиставити Лопесу Берінчик? Досить важко визначити шанси. Тому що шанси Ломаченка проти Лопеса всі знаєте, яким чином визначали. А Денис Берінчик – це не аби хто, а срібний призер Олімпіади, боксер із серйозним досвідом у професіоналах, характером, школою у боксі. Все те, що може протиставити адекватний суперник – мабуть, те, що не зміг зробити Ломаченко, зможе протиставити Берінчик. Дуже хотілося б, щоб ще один українець помстився за поразку свого олімпійського колеги та побратима по олімпійській збірній”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X