“Спеціально не готувалися до Обергофа”. Юрай Санітра – про стан збірної України та зміни в Обергофі
8 Січня 2021
“Спеціально не готувалися до Обергофа”. Юрай Санітра – про стан збірної України та зміни в Обергофі

Ексклюзивне інтерв’ю Юрая Санітри перед стартом п’ятого етапу Кубка світу.

Збірна України з біатлону провела різдвяно-новорічний період у австрійському Обертілліаху – саме там у команди тривав тренувальний збір. В Обертілліах українські біатлоністи переїхали після завершення стартів у Гохфільцені, а зі збору одразу поїхали в Обергоф, де стартує наступний етап Кубка світу.

Як пройшла підготовка збірної, чому в Обертілліах не приїхала Юлія Джима, а також чого очікувати від стартів у Обергофі – про ці та інші теми Суспільне Спорт поспілкувалося з головним тренером збірної України Юраєм Санітрою перед стартом п’ятого етапу Кубка світу.

Також ексклюзивно для Суспільне Спорт Юрай Санітра назвав склад збірної України на спринтерські гонки в рамках п’ятого етапу Кубка світу з біатлону.

  • Як пройшла двотижнева підготовка в Обертілліасі

“Одразу з Гохфільцена командою переїхали в Обертілліах, тільки Юлія Джима поїхала в Словенію. Це добре, що ми могли два тижні готуватися на висоті: за станом спортсменів у перші дні в Обертілліаху бачив, що нам не вистачає цього типу тренувань. Зробили за цей період дуже багато загальної, силової та аеробної роботи.

Для чоловіків це був третій уже збір в Обертілліаху під моїм керівництвом, для жінок – перший. Мав змогу бачити у тренувальному процесі усіх, включно з Анастасією Меркушиною – був контакт з усіма біатлоністами.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X