“Самопочуття сильно відрізняється”. Біатлоністка Блашко пояснила медаль на старті Кубку IBU
16 Листопада 2021
“Самопочуття сильно відрізняється”. Біатлоністка Блашко пояснила медаль на старті Кубку IBU

Ексклюзивний коментар української біатлоністки Суспільне Спорт.

Дар’я Блашко не потрапила у склад біатлоністок збірної України на стартові етапи Кубка світу, що пройдуть в Остерсунді. Відбулося це за рішенням головного тренера жіночої команди Уроша Велепця, який обирав біатлоністок за результатами передсезонного старту у Шушені.

Блашко на двох гонках у Шушені (спринт та мас-старт) не показала високих результатів. Причому у спринті біатлоністка взагалі показала останній час серед усіх українок за швидкістю.

Читайте також: Як виступила жіноча збірна України з біатлону на відбіркових стартах у Шушені: результати українок

Проте старт на Кубку IBU, куди відправилася 25-річна біатлоністка, вийшов для неї успішним. Блашко, незважаючи на одну хибу під час першого вогневого рубежу, змогла фінішувати третьою, програвши лише 3.1 секунди переможниці – німкені Маріон Вайзеншартер.

Після гонки Блашко дала ексклюзивний коментар Суспільне Спорт, у якому пояснила, чому результати на передсезонних гонках та у спринті Кубка IBU так суттєво відрізняються.

За словами Блашко, причина такого контрасту в результатах пов’язана з раптовими змінами у заключному етапі підготовці жіночої збірної України. Біатлоністки мали перебувати на зборі у Бейстолені, проте через спалах коронавірусу його достроково закінчили та відправилися у Шушен.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X