“Саме потрапляння на Ігри – перемога”. Українські гімнасти – про командний фінал Олімпіади-2020
2 Серпня 2021
“Саме потрапляння на Ігри – перемога”. Українські гімнасти – про командний фінал Олімпіади-2020

Гімнасти оцінили особисті й командні результати першого фіналу Токіо-2020.

Чоловіча збірна України у складі Ігоря Радівілова, Петра Пахнюка, Іллі Ковтуна та Євгена Юденкова, посіла сьоме місце в командному багатоборстві зі спортивної гімнастики.

Під час виступів у командному фіналі українці припустилися кількох помилок. Ілля Ковтун, виконуючи вправи на брусах, а Петро Пахнюк – на коні.

Українським гімнастам вдалося покращити результат Олімпіади-2016, посівши сьоме місце. Але бронзовим призерам Токіо-2020 Китаю українці програли понад 15 балів.

Після завершення змагань українці підбили підсумки виступів в інтерв’ю Суспільному. Єдиний український гімнаст, який у Токіо пробився одразу до двох особистих фіналів, Петро Пахнюк зізнався, що на повну ввімкнув режим командного гравця, але ідеально виступити все одно не вийшло.

“Чесно, хотів викластись на 100%, працював на команду. Та це спорт: не все виходить. Нам важко боротись за першу трійку. Ми знали, що у вісімці кілька команд можемо пройти. У кваліфікації були восьмими, зараз – сьомими. Я все одно вважаю це достойним результатом”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X