#OlympicLab “Спорт-особистий розвиток-пізнай себе”
5 Листопада 2020
#OlympicLab  “Спорт-особистий розвиток-пізнай себе”

Сьогодні до Івано-Франківська в черговий раз завітав всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід серед дітей та молоді #OlympicLab, який започаткований НОК України та Coca-Cola Foundation.

Для спілкування було обрано напрямок “Основи бізнесу та карєри” а тема заходу “Спорт-особистий розвиток-пізнай себе”. Захід відбувся на базі онлайн платформи “ZOOM”, а його учасниками стали понад сімдесят студентів та викладачі Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

На заході також були присутні гості, які поділитися власним досвідом та баченням того, як формується карˈєрний ріст, які його основні складові, роль та значення фізичної культури та спорту у цьому процесі. Не обійшли стороною і обговорення бізнес ідей.

Отже, на початку заходу учасників привітали:
– Мирослав Карабін – голова відділення НОК України в Івано-Франківській області;
– Тетяна Ляхович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, володарка кубку Європи, срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 2003 року, учасниця ХХVІІ, ХХVІІІ та ХХІХ літніх Олімпійських ігор;
– Василь Марущак – фронтмен популярного гурту “ЦВІТ КУЛЬБАБИ”, кандидат у майстри спорту з легкої атлетики.

На наступному етапі карєрно-біснесового #OlympicLAB кожен з гостей поділився власними історіями про те, як формували свою карˈєру, коли виникали ідеї про започаткування власного бізнесу та що стало ключовим фактором у тому щоб все ж таки його розпочати.

Не забули імениті гості відзначити роль тренерів у формуванні їх особистості, адже це, як зазначили Тетяна та Василь – один з найважливіших факторів у цьому процесі.

На завершення відбулося спілкування між гостями та учасниками заходу у форматі питання-відповідь та підведення підсумків.

Всі учасники всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab отримали подарунки з символікою НОК та запрошення на аналогічний захід, але вже поза межами інтернет платформи ZOOM, на одному зі спортивних майданчиків міста Івано-Франківська.

Мирослав КарабінVolodymyr Antonets
Tanya VlashinВідділення НОК України в Івано-Франківській області

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X