#OLYMPICLAB на Івано-Франківщині
12 Травня 2020
#OLYMPICLAB на Івано-Франківщині

Набирає обертів Всеукраїнський освітній проект, що проводиться Національним олімпійським комітетом України спільно з Coca-Cola Foundation – #OLYMPICLAB. Так за допомогою сучасних засобів відеозв’язку, платформи ZOOM, відділення НОК України в Івано-Франківській області в online-режимі презентувало модуль проекту «Розвиток/добробут – пізнай себе» для студентів Івано-Франківського базового медичного коледжу.

До заходу приєдналась фіналістка  ХХІХ літніх Олімпійських ігор України з спортивної гімнастики  у вправах на брусах – Дарія Згоба та відповідальний секретар регіонального осередку НОК Володимир Антонець.

Розпочався захід з вітальних слів представників відділення НОК України, які відзначили важливість дотримання здорового способу життя, особливо в умовах всесвітньої пандемії повˈязаної з поширенням вірусу COVID-19.

Звертаючись до учасників вебінару,  Дарія Згоба  акцентувала увагу на необхідності вести активний спосіб життя, щоденно виконувати фізичні вправи та виводити власний організм із зони комфорту. Також значну увагу гімнастка звернула на правильне харчування, адже їжа та рідина яку ми споживаємо насичує наш організм поживними речовинами та забезпечує його повноцінну життєдіяльність.

Після бесіди на тему здорового способу життя студентам був запропонований практичний майстер-клас від фіналістки Олімпійських ігор, який мав на меті поповнити запас фізичних вправ, що можна виконувати у домашніх умовах, адже на сьогоднішній день це особливо актуально.

На завершення відбувся інформативний діалог між учасниками модуля та були підведені підсумки.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X