«Олімпійський урок #BeActive» крокує Івано-Франківськими школами.
25 Вересня 2020
«Олімпійський урок #BeActive» крокує Івано-Франківськими школами.

25 вересня 2020 року «Олімпійський урок #BeActive» завітав до Вовчинецької ЗОШ I-II ступенів, під час якого відбулася зустріч школярів 5-6 класів з іменитими спортсменами та представниками відділення Національного олімпійського комітету України у Івано-Франківській області.

Поділитися власними знаннями та досвідом цього разу до школярів завітали:

– Заслужений майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в м. Сідней (Австралія), ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) – Тетяна Ляхович;
– Майстер спорту України з боксу – Михайло Селіванов;
– Заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Галина Карабін.
– Представник відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.

З вітальними словом до учасників заходу звернувся директор Вовчинецької ЗОШ І-ІІ ступенів – Петро Павлюк, який відзначив, що заходи такого типу надзвичайно корисні та інформативні, більше того вони сприяють залученню дітей та молоді до занять фізичними вправами та здорового способу життя.

Розпочався урок з теоретичної частини, в якій учні 5-го та 6-го класів прийняли активну участь у спілкуванні з гостями, а також мали можливість поставити свої запитання іменитим гостям.
Левова частка запитань припала учасниці трьох Олімпійських ігор з легкої атлетики – Тетяні Ляхович і стосувалися головно її спортивного життя: – що мотивує залишатись спортсменом попри важкі тренувальні будні; – з якого віку вона розпочала займатися спортом; – наскільки важко було впродовж спортивної кар’єри; який режим тренувань у період карантину та інше.

Після цікавої бесіди відбулася розминка та спортивні активності під керівництвом майстра спорту з боксу – Михайла Селіванова та за участі Тетяни Ляхович, головним гаслом яких було «Головне не перемога, а участь».

На завершення вихованці Вовчинецької ЗОШ І-ІІ ступенів отримали пам’ятні подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області та провели спільну фотосесію.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Мирослав Карабін Галина Карабін
Відділення НОК України в Івано-Франківській області

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ #BeActive #olympiclesson

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X