“Не така проблема, що вирішується ліками”. У якому стані перебуває Сергій Семенов: пояснення Санітри
8 Жовтня 2021
“Не така проблема, що вирішується ліками”. У якому стані перебуває Сергій Семенов: пояснення Санітри

Ексклюзивний коментар головного тренера чоловічої збірної України з біатлону.

Автор: Сергій Захарченко

Збірна України з біатлону продовжує підготовку до нового сезону, який розпочнеться уже в листопаді. Спортсмени основної команди змагаються у Чернігові на літньому чемпіонаті України з біатлону.

Турнір в Україні пропускають дві лідерки жіночої команди – Юлія Джима та Олена Білосюк. А ось у чоловіків виступають всі представники команди “А” за винятком Сергія Семенова.

Біатлоніст повністю пропустив сезон 2020/21 через проблеми зі здоров’ям, однак весною розпочав підготовку до нового сезону разом з командою “А”. Біатлоніст отримував перші навантаження разом із іншими партнерами по збірній із врахуванням значної перерви поза спортом.

Однак у серпні Юрай Санітра заявив у коментарі Суспільне Спорт, що у Семенова виникли проблеми зі здоров’ям: “Після вакцинації він приїхав на збір з температурою, яка тягнеться до цього часу. Тому найближчим часом ми будемо вирішувати, як далі будувати його підготовку до сезону”.

Читайте також: “До Семенова повернулися його проблеми”. Тренер чоловічої команди з біатлону – про літні збори

І зрештою на чемпіонаті України Сергій Семенов відсутній. Під час змагань у Чернігові головний тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра в ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт пояснив ситуацію з Семеновим.

“Семенова шкода, тому що до нього знову повернулися проблеми, які були на початку минулого року. Можу сказати, що він не здатен виконувати повністю тренувальну програму. Він зараз готується індивідуально, вирішує проблеми зі здоров’ям. Будемо чекати, як далі з ним буде. Гадаю, що уже у найближчий час приймемо рішення щодо нього”, – сказав тренер в коментарі Суспільне Спорт.

Санітра наголосив, що не хоче забігати наперед щодо повернення Семенова.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X