На стадіоні ІФНТУНГ вперше проводять змагання всеукраїнського масштабу
16 Жовтня 2020
На стадіоні ІФНТУНГ вперше проводять змагання всеукраїнського масштабу

15 жовтня на стадіоні спорткомплексу ім. А. П. Гемби ІФНТУНГ за підтримки Міністерство освіти і науки України та за організації Федерація легкої атлетики України/Ukrainian Athletic Federation (ФЛАУ) та її філії в Івано-Франківській області вперше стартували змагання всеукраїнського масштабу – Чемпіонат України серед юнаків 2005-2006 р. н.

У змаганнях, які триватимуть 2 дні, беруть участь понад 600 учасників з усіх областей України. Вони розіграють 60 комплектів нагород у 24 видах легкоатлетичної програми. Напередодні учасники мали можливість порозминатись та потренуватись перед змаганнями, відчути стадіон на «дотик».

На відкриття перших на оновленому стадіоні ІФНТУНГ Всеукраїнських змагань з легкої атлетики завітали почесні гості, серед яких ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський та перший проректор Олег Мандрик, начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, віцепрезидент ФЛАУ Володимир Рудюк, організаційний делегат ФЛАУ Віталій Матешко.

Всі вони були одностайні у своїх побажаннях перемоги, високих результатів та успіху. Адже сьогоднішні юнаки та юнки стоять на початку своєї спортивної кар’єри, а за кілька років вони представлятимуть Україну на міжнародних аренах. І який вони покажуть результат залежатиме не лише від їхніх здібностей, але й від умов, в яких вони тренуватимуться та житимуть.

Пряму трансляцію змагань можна переглянути на офіційному Youtube-каналі ФЛАУ ⤵️
https://www.youtube.com/watch?v=wUB85mTto5g…

Детальніше+більше фото: http://nung.edu.ua/node/6465

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Volodymyr Antonets
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газуВідділення НОК України в Івано-Франківській області

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ#OlimpicLab

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X