“Хорошої швидкості ще по трасі не було”. Дмитро Підручний – про перший старт сезону Кубка світу
25 Листопада 2021
“Хорошої швидкості ще по трасі не було”. Дмитро Підручний – про перший старт сезону Кубка світу

Реакція на результат першої гонки нового сезону Кубка світу від лідера збірної для Суспільне Спорт.

Українські баітлоністи відкрили сезон індивідуальною гонкою у шведському Естерсунді. Дмитро Підручний припустився помилок на першому й останньому вогневих рубежах і завершив гонку на 28-му місці з трьома промахами.

Як Підручний пояснює цей результат і які має враження від першого старту, спортсмен розповів у коментарі Суспільне Спорт.

“На першій лежці в останньому промасі трохи поправка зіграла. Габарит не закрився, – поділився Підручний. – На другу лежку зробив уже поправку, і чіткий нуль був, без промахів. Перша стійка нормально пройшла, а на останній не знаю, [що сталося]: чи нерви не витримали, чи що. Прикрі два промахи, хоча відмічав потрапляння, тому не знаю, в чому вони були. Будемо дивитися з тренером, аналізувати, що було не так”.

Читайте також: Два українці – у топ-30 першого старту чоловіків на Кубку світу: результати індивідуальної гонки

Напередодні першого етапу Кубка світу підготовка біатлоністів пішла не за планом через спалах коронавірусу в команді. Попри те, що довелося відмовитися від контрольних тренувань, Дмитро вважає, що фізично був непогано готовий, хоч і визнає, що у швидкості ще можна додавати.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X