“Хочу золоту медаль. Попрацюємо ще трошки”. Батько Ігоря Рейзліна – про “бронзу” Олімпіади-2020
28 Липня 2021
“Хочу золоту медаль. Попрацюємо ще трошки”. Батько Ігоря Рейзліна – про “бронзу” Олімпіади-2020

Батько та тренер Ігоря Рейзліна – про бронзову медаль та виступ шпажиста на Олімпіаді-2020.

Другою медаллю України на Олімпійських Іграх у Токіо стала “бронза” шпажиста Ігоря Рейзліна. Фехтувальник завдяки перемозі над італійцем Андреа Сантареллі виборов першу для себе нагороду Олімпіади.

Для Рейзліна Олімпіада у Токіо стала першою у кар’єрі – до цього він не змагався на Іграх. Хоча перед ними здобув кілька вагомих нагород – “бронза” чемпіонату світу-2019, а також “золото” на Кубку світу в Казані.

Після того, як Рейзлін закінчив виступи, то визнав, що дуже задоволений цим результатом. А саму бронзову медаль назвав результатом усього життя.

“Ця медаль доводить те, що моєму сину вдалося стати одним з найкращих фехтувальників світу. Що його особиста медаль на чемпіонаті світу – не випадкова, що його третє місце у світовому рейтингу – невипадкове. Це дуже багато означає. Крім того, Олімпіада – особливі змагання. Чемпіонат світу можна виправити. Та й мені приємно, що прапор України буде підійматися. На жаль, трохи недопрацювали – спробуємо, щоб наступного разу не лише прапор, але й гімн лунав”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X