“Думки про роботу, яку треба гарно виконати”. Романчук – про перемогу в кваліфікації Олімпіади-2020
9 Серпня 2021
“Думки про роботу, яку треба гарно виконати”. Романчук – про перемогу в кваліфікації Олімпіади-2020

Флеш-коментар українського плавця після кваліфікаційного запливу.

Український плавець Михайло Романчук став найкращим у кваліфікації 800 метрів вільним стилем. Виступаючи у четвертому запливі, Романчук проплив дистанцію за 7:41.28 хвилини.

Результат Романчука є олімпійським рекордом, оскільки цю дистанцію на Олімпіаді пропливають уперше в історії. Перед цим 24-річний українець змагався у цій дистанції 1500 метрів на Іграх у Ріо в 2016 році, де у фінал не пройшов.

Після четвертого запливу Романчук дав флеш-коментар Суспільному, у якому поділився емоціями від результату. Плавець спокійно відреагував на переможний заплив і наголосив, що думає лише про успішний результат.

Звернув увагу Романчук і на суперників у запливі. Окрім українця Сергія Фролова, з ним також одночасно пливли ще два плавці – Флоріан Вельброк та Роберт Фінке, які пройшли у фінал.

“Всі суперники досить імениті, це задає тобі тон. Звичайно, що хочеться виграти”.

Також Романчук подякував українським вболівальникам за підтримку та закликав продовжувати вболівати за спортсменів у Токіо.

“Дуже дякую всім українцям, які дивляться та підтримують усю нашу збірну, незалежно від виду спорту. Вболівайте за нас і ми зробимо все якомога краще”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X