“Частинка моєї мрії вже здійснилася”. Романчук – про результат на Олімпіаді-2020 і подальші плани
2 Вересня 2021
“Частинка моєї мрії вже здійснилася”. Романчук – про результат на Олімпіаді-2020 і подальші плани

Ексклюзивний коментар 2-разового призера Токіо Суспільне Спорт.

Михайло Романчук став срібним призером Олімпійських Ігор у Токіо. Цього разу український плавець здобув нагороду у запливі 1500 метрів вільним стилем.

На відміну від попереднього фіналу на 800 метрів, де Романчук навіть був деякий час першим у запливі, на заключній дистанції він тримався третім. Проте на фініші зміг випередити німця Флоріана Веллбрука, який лідирував у гонці.

Проте виграти “золото” Романчукові завадив 21-річний американець Роберт Фінк. Удруге поспіль Фінк став олімпійським чемпіоном у Токіо завдяки кращому фінішу.

Після закінчення запливу Романчук дав флешкоментар Суспільне Спорт, у якому оцінив свій виступ на Олімпіаді. Українець звернув увагу, що ще матиме можливість виграти “золото” в Японії – саме там пройде наступний чемпіонат світу з плавання.

“Є дві медалі. Задоволений цими двома медалями і нарешті уперше за три роки я переміг німця [Веллбрука], але з’явився інший, ще молодший та швидкий американець [Фінк]. Наступного року відбудеться чемпіонат світу у Японії, щоправда у Фукуоці. І вже там я спробую ще раз довести і сподіваюся, що зможу виграти “золото”.

Особливу увагу Романчук приділив саме Фінку. Українець визнав, що не очікував від нього таких результатів, хоча наголосив: знав, що у 21-річного американця високий рівень.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X