Cемінар «Олімпізм у закладах загальної середньої освіти України»
2 Грудня 2020
Cемінар «Олімпізм у закладах загальної середньої освіти України»

Сьогодні у форматі відеоконференції відбувся семінар «Олімпізм у закладах загальної середньої освіти України», організований спільно Національним олімпійським комітетом та Олімпійською академією України. 360 представників освітньої спільноти, які долучилися до трансляції, привітав президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка та очільниця Олімпійської Академії, віце-президент НОК Марія Булатова.

За словами Сергія Бубки, сьогодення ставить нам не лише виклики та змушує більш дбайливо ставитися до власного здоров’я, а й відкриває додаткові можливості для отримання нових знань та розвитку.

«Сьогодні спільна з вами робота з поширення олімпійських знань, виховання молодого покоління на основі олімпійських цінностей набуває особливого значення. Наразі Всеукраїнська мережа олімпійської освіти охоплює близько 300 учбових закладів. І приємно, що в нашій країні є навчальний заклад, який належить до Всесвітньої мережі шкіл П’єра де Кубертена. Це ліцей №142 міста Дніпро. По всьому світу лише 30 закладів мають таку велику честь й українців серед цих достойників», – наголосив Сергій Бубка на початку зібрання, розповівши про успішні науково-освітні проекти Олімпійського комітету.

Також в семінарі прийняв участь Яблунівський ліцей з Івано-Франківської області, який представляв Віталій Абрам’юк, і в своїй презентації розповів про спортивні здобутки вихованців школи та створений олімпійський музей.

Під час конференції Марія Михайлівна Булатова оголосила переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу “Олімпійська освіта в Загальноосвітніх закладах” серед 300 навчальних закладів які входять до всеукраїнської мережі.

Слід відзначити, що Яблунівський ліцей, здобув друге місце за оголошеними результатами та був нагороджений відзнаками та цінними подарунками Національного Олімпійського Комітету.

Голова Відділення НОК у Івано-Франківській області Мирослав Карабін щиро вітає Віталія Абрам’юка, дирекцію ліцею та весь колектив Яблунівського ліцею за зайняте друге місце поміж 300 шкіл України!

Віталій Абрам’юк
Відділення НОК України в Івано-Франківській області

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X