“Була абсолютно не готовою, але поїхала”. Костюк – про відновлення від COVID-19 і перші змагання
13 Квітня 2021
“Була абсолютно не готовою, але поїхала”. Костюк – про відновлення від COVID-19 і перші змагання

Українська тенісистка – про те, як на неї вплинув коронавірусна хвороба.

Марта Костюк після участі на Australian Open на початку лютого лише одного разу вийшла на корт. Наприкінці березня українська тенісистка взяла участь на турнірі в Маямі, який покинула за підсумками першого раунду.

У період між турнірами Костюк повідомила, що перехворіла коронавірусом і мала дуже важкі симптоми. Тенісистка зазначила, що хвороба вразила її легені, внаслідок чого процес одужання потребував для неї деякого часу.

Читайте також: “Вірус сильно вразив легені”. Марта Костюк перехворіла COVID-19 у cкладній формі

Українська тенісистка розповіла в ефірі Ранок на Суспільному, у якому стані перебуває після хвороби. За словами Костюк, їй ще потрібен час, щоб повернути форму, оскільки на турнірі в Маямі вона не відчувала себе готовою до виступів.

“У мене активний спосіб життя, і хоча я перехворіла коронавірусом на початку березня, одразу ж полетіла на змагання. Хворіла два тижні, отримала негативні результати, потренувалася два дні і полетіла в США на Miami Open. Була абсолютно до нього не готовою, але поїхала, щоб швидше повернути форму, яка у мене була”, – зазначила Костюк.

Костюк зазначила, що на Miami Open виступала, маючи проблеми із диханням, які виникли через коронавірусну хворобу. Однак своїм виступом на турнірі задоволена.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X