“Буде зовсім інша робота”. Українська веслувальниця Ус вдруге поспіль пройшла у півфінал слалому
13 Серпня 2021
“Буде зовсім інша робота”. Українська веслувальниця Ус вдруге поспіль пройшла у півфінал слалому

Але визнала: їй не вистачило відновлення після першого виступу у фіналі.

Українка Вікторія Ус вже виступила в одному фіналі на Олімпійських Іграх у Токіо. У вівторок, 27 липня, вона змагалася в байдарці-одиночці у слалом-веслуванні, оновивши особистий рекорд – восьме місце посіла українка.

На наступний день Ус мала стартувати вже в іншій дисципліні – каное-одиночці. І наблизилася на крок до другого поспіль фіналу: українка пройшла у півфінал, потрапивши до списку 18 найкращих – 15-е місце.

Пройти у півфінал Ус допомогла успішна друга спроба. Час 121.97 секунди унеможливлював її прохід у наступний раунд, проте після того, як веслувальниця подолала дистанцію вдруге, то змогла покращити його, а також своє місце.

  • перший заплив – 121.97 секунд (14-е місце)
  • другий заплив – 119.05 секунд (13-е місце)

Після запливу Ус дала коментар Суспільне Спорт, у якому розповіла про свій виступ у каное-одиночці. І наголосила: часу на відновлення після фіналу їй не вистачило.

“Головною ціллю було пройти далі у півфінал. Не встигла відновитися після вчорашнього півфіналу/фіналу. Взагалі задоволена тим, що потрапила у півфінал, там буде зовсім інша робота. Припустилася однієї грубої помилки, але все одно потрапила до півфіналу. Тому завтра інша траса, інший настрій та нова гра”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X