Звернення відділення НОК України в Івано-Франківській області до фізкультурно-спортивної спільної
1 Березня 2023
Звернення відділення НОК України в Івано-Франківській області до фізкультурно-спортивної спільної

В умовах повномасштабного вторгнення російських військ,  Україною шириться з росії молодіжний рух приватної військової компанії «Редан».

ПВК «Редан» –  це інформаційно-психологічна операція Росії, метою якої є дестабілізація ситуації в Україні, шляхом пропаганди насильства серед молоді і підлітків.

Члени цієї організації вдягаються у чорний одяг та влаштовують масові бійки в громадських місцях.

Представники цієї субкультури стверджують, що виступають проти «офніків» (сучасна назва гопників та хуліганів), «скінхедів» (бритоголові), футбольних фанатів, мігрантів, осіб неросійської зовнішності тощо.

Сьогодні,  дії агресивних підлітків фіксували у декількох містах нашої країни, зокрема  у Харкові, Києві, на Закарпатті, в Івано-Франківську, Львові, Дніпрі та Полтаві

Через інтернет-мережу невідомі почали масово поширювати повідомлення з закликами до підлітків приєднуватися до молодіжного руху приватної військової компанії «Редан».

В цій ситуації, особливою турботою нашого суспільства є боротьба з такими негативними соціальними явищами в середовищі підростаючого покоління.

З огляду на зазначене, відділення НОК України в Івано-Франківській області рекомендує провести відповідну просвітницьку роботу з пропагуванням  здорового способу життя та олімпійських цінностей серед  дітей та молоді стосовно формування в них правових понять, які б регулювали їхню поведінку, нетерпимого відношення до правопорушень та прагнення взяти участь у боротьбі з цими негативними явищами, а також вироблення навичок і звичок правомірної поведінки та уміння протистояти негативним впливам.

Голова                                                                                   Мирослав Карабін

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X