Юрай Санітра – про підготовку чоловічої збірної України з біатлону та олімпійську трасу в Пекіні
27 Жовтня 2021
Юрай Санітра – про підготовку чоловічої збірної України з біатлону та олімпійську трасу в Пекіні

Ексклюзивне інтерв’ю головного тренера чоловічої збірної України для Суспільне Спорт.

До початку біатлонного сезону – місяць. Чоловіча збірна України продовжує підготовку до старту сезону, закінчивши передостанній тренувальний збір – він для команди “А” тривав в австрійському Рамзау до неділі, 24 жовтня. На цьому зборі працювала команда у складі Дмитра Підручного, Артема Прими, Руслана Ткаленка, Артема Тищенка, Антона Дудченка, Богдана Цимбала і Тарас Лесюка.

Після завершення збору в Австрії біатлоністи повернуться в Україну на кілька днів, після чого вирушать до Норвегії на останній збір.

Головний тренер Юрай Санітра в ексклюзивному інтерв’ю Суспільне Спорт поділився новинами з підготовки, інформацією щодо траси в Пекіні та готовністю Сергія Семенова.

  • Про готовність чоловічої збірної

“Ми практично закрили літню підготовку після чемпіонату України. Я дуже радий, що без спеціальної підготовки хлопці досить достойно виступили на цих змаганнях. Показали високий рівень. Не маю поганих слів ні для кого, тому в гарному настрої переїжджали на збір до австрійського Рамзау – тут починається заключний етап підготовки до старту сезону. Ми маємо всі умови, дуже хороша погода. Можемо виконувати тренувальний процес на 100%. Використовуємо можливість вже кататися на лижах, трохи менше ніж минулого року, бо ще концентруємося на тому, щоб доопрацювати фізичний стан. На цей час всі хлопці здорові”.

  • Про позитивні новини від Сергія Семенова

“Маю позитивну інформацію з приводу Сергія Семенова. Радує те, що він вже почав індивідуальні тренування. Будемо зараз чекати повернення до України, коли всі пройдуть спеціалізоване обстеження в лікарів та функціональне тестування. Тоді буде зрозуміло, у якому стані він знаходиться. Це дуже важлива інформація для мене, щоб я міг далі планувати підготовку для Сергія до сезону”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X