Юна калуська гімназистка здобула «бронзу» міжнародних змагань зі спортивної ходьби
22 Жовтня 2020
Юна калуська гімназистка здобула «бронзу» міжнародних змагань зі спортивної ходьби


Минулої неділі в Івано-Франківську відбулися чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих та молоді, командний чемпіонат України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮСШОР та ХХIV міжнародні змагання «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

До обласного центру позмагатися на сертифікованій легкоатлетичній трасі з’їхалися представники 15 команд областей країни та скороходи з Латвії та Туреччини, які виборювали престижні нагороди на різних дистанціях, пише Агенція новин Фіртка з посиланням на “Нафтохімік-Калуш”.

Також на чемпіонаті України зі спортивної ходьби вдало виступила вихованка ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради 16-річна Юлія Луцька, яка, змагаючись на 5-кілометровій дистанції з дівчатами до 18 років, посіла четверте місце. На рік старша Софія Криловецька з Сумської області, яка здобула «бронзу», випередила Юлію тільки на 15 секунд.

Але без медалі калуські скороходки не залишилися. Її привезла до Калуша учениця гімназії 11-річна Вероніка Журба – внучка тренера Миколи Шевчука. Вероніка вперше йшла дистанцію 2 км на змаганнях такого рівня, що проводилися серед дівчат до 12 років, та фінішувала третьою з результатом – 12:54 хв, виконавши норматив другого юнацького спортивного розряду.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua
Мирослав КарабінВідділення НОК України в Івано-Франківській області

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X