Європейський тиждень спорту завітав на Верховину під гаслом #BeActive
30 Вересня 2022
Європейський тиждень спорту завітав на Верховину під гаслом #BeActive

27 вересня у с.м.т. Верховина на базі Верховинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів пройшов Олімпійський урок під гаслом #BeActive. Це щорічне спортивне свято, яке проходить в рамках «Європейського тижня спорту», і вже 8-й рік поспіль проводиться у всіх країнах Європи.

Метою даного заходу було залучення дітей до активних занять спортом, ознайомлення з розвитком сучасного олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя та олімпійських цінностей.

Володимир Бощук, учасник ХХ та ХХІ зимових Олімпійських, привітав учасників олімпійського уроку та особливу увагу звернув на гасло Міжнародного олімпійського комітету “Швидше, вище, сильніше – разом” і зауважив що саме разом, за підтримки родини, друзів, партнерів можна досягнути бажаних результатів.

Захід розпочався з розминки під керівництвом Василя Прокоп’юка – тренера національної збірної команди України з стрибків на лижах з трампліна.

Наступним етапом учасники уроку мали нагоду випробувати свої спортивні таланти у різних видах легкої атлетики, а далі були веселі старти, естафети та приємні миттєвості отримання подарунків з символікою олімпійського уроку від відділення НОК України в Івано-Франківській області, а також спільна фото сесія на згадку про цікаві активності.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X