Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід НОК України #OlimpicLa для студентів коледжу
20 Жовтня 2022
Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід НОК України #OlimpicLa для студентів коледжу

20 жовтня 2022 року на Прикарпаття вчергове завітав Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід НОК України #OlimpicLab, модуль «Розвиток/добробут – пізнай себе», учасниками якого стали студенти Івано-Франківського фахового коледжу технологій та бізнесу.


Серед гостей заходу були:

  • майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник Олімпійських ігор 2004 м. Афіни (Греція) – Віктор Поляков;
  • тренер з комунікації – Ольга Заяць;
  • представник відділення НОК України в Івано-Франківській області – Олег Ковальчук.

З вітальними словами до присутніх звернувся представник відділення – Олег Ковальчук, який відзначив важливість таких заходів для формування особистості, після чого усі присутні вшанували світлу пам’ять, відвагу і самовідданість полеглих за Україну хвилиною мовчання.
Віктор Поляков – також відзначив позитивний вплив на юнацтво модулів #OlimpicLab та закликав студентів до активних занять фізичними вправами та спортом, які є одним із головних факторів формування здоров’я людини вцілому.


Основна частина заняття розпочалася з розкриття сутності поняття “нетворкінг” та обговорення змісту цього слова. Ольга Заяць досить детально описала, як будувати коло друзів, легко знайомитися та про мистецтво легкої розмови із незнайомими людьми.


В ході заходу студенти з приємністю підтримували розмову та навіть вели дискусію, де виявлялися різні позиції, озвучувалися протилежні думки, що підштовхувало до ще більше активного мислення.
На завершення усі учасники зробили на теплу згадку спільне фото.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X