Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України #OlympicLab із модулем «Гендерна рівність» завітав до школярів ліцею ім. Івана-Пулюя
25 Жовтня 2022
Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України #OlympicLab із модулем «Гендерна рівність» завітав до школярів ліцею ім. Івана-Пулюя

До 10 класу ліцею ім. Івана Пулюя, що на Прикарпатті, завітав Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України #OlympicLab із модулем «Гендерна рівність».

Мета заходу ознайомити дітей та молодь з рівними можливостями хлопців та дівчат, адже гендерна рівність — це невід’ємний аспект прав людини та цінностей демократичної держави.

В межах заходу з школярами зустрівся майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник Олімпійських ігор 2004 м. Афіни (Греція) – Віктор Поляков. Олімпієць закликав учнів до активних занять фізичними вправами та спортом і відзначив, що вони є одним з головних факторів формування здоров’я людини в цілому.

Лекторами заходу виступили студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Андріана Боднар та Аліна Солодовчук.

Школярі мали можливість послухати, як навчитися фахово аналізувати події та суспільні явища з гендерної точки зору, уникати дискримінацій, краще розуміти свої права і способи їх захисту.

Вся розповідь супроводжувалась пізнавальною та інформативною презентацією, а кожен учасник отримав можливість додати своє бачення та поставити запитання.

Після завершення заходу учасники зробили спільне фото на згадку.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X