Відкрите тренування для дітей із стрільби з лука та футболу
11 Листопада 2022
Відкрите тренування для дітей із стрільби з лука та футболу

10 листопада на спортивному майданчику ліцею ім. В. Чорновола відбулося відкрите тренування для дітей по стрільбі з лука та футболу у рамках проекту ««Do like Olympians»» та програми «Спортивний наставник», організований спільно з Міжнародним благодійним фондом «Parimatch Foundation».

Вступне вітальне слово було надано директору представництва міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation в Україні – Місюрі Вадиму Ярославовичу. До привітань учасників долучився Євстахійович Віктор Кімакович – директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Бандура Сергій Петрович – директор ліцею ім. В.Чорновола. Привітав школярів та наголосив на актуальності та важливості таких заходів – Карабін Мирослав Євгенович – голова відділення Івано-Франківського Національного олімпійського комітету.

Далі виступили спортивні наставники Дубровіна Катерина – засновник школи стрільби з лука в Івано-Франківську, Срібний призер XXVII літніх Олімпійських Ігор, Чемпіон та призер чемпіонатів України, Світу та Європи та Носков Владислав – тренер Івано-Франківської філії академії ФК «РУХ».

Спочатку учасники разом із спортивними наставниками виконали зарядку під музичний супровід. Далі для юних спортсменів був проведений майстер-клас з футболу. Його проводив тренер футбольної академії «Рух». Потім діти мали можливість потренуватися у стрільбі з лука під керівництвом Катерини Дубровіної. Школярі мали змогу розвинути корисні звички та впевненість, досягнути бажаного спортивного результату незважаючи на обставини.

На завершення школярі отримали подарунки та зробили спільне фото на згадку.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X