В Івано-Франківську відбулись дитячі змагання з боксу і #OlympicLab ” Олімпійські та загальнолюдські цінності”
9 Листопада 2023
В Івано-Франківську відбулись дитячі змагання з боксу і #OlympicLab ” Олімпійські та загальнолюдські цінності”

Понад 100 спортсменів і спортсменок з трьох областей України зібрала Відкрита першість ОДЮСШ з боксу «Бойові рукавички » які змагались у трьох вікових категорія 2012-2013, 2014-2015 та 2016 р. н.

Змагання відбулися за ініціативи Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, Івано-Франківської обласної федерації боксу та за підтримки відділення НОК України в Івано-Франківській та Херсонській областях.

У межах змагань також було презентовано Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід для дітей та молоді #OlympicLab: «Олімпійські та загальнолюдські цінності».

Під час урочистого відкриття змагань учасників та організаторів заходу привітали: Член виконавчого комітету федерації боксу України, перший віце-президент Івано-Франківської обласної федерації боксу, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін; Керівник Відокремленого підрозділу «СПОРТИВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ» в Івано-Франківській області, радник міського голови Івано-Франківська з питань фізичної культури та спорту Андрій Данищук; Голова олімпійської академії України у Херсонській області – Катерина Кострікова

Переможці та призери змагань нагороджені медалями і грамотами та традиційно на завершення проєкту всі учасники заходу отримали олімпійські подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській та Херсонській областях.

Відділення НОК України у Херсонській області

НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X