Українські тенісистки прийматимуть японок вдома
16 Березня 2021
Українські тенісистки прийматимуть японок вдома

Матч Кубка Біллі Джин Кінг між збірними України та Японії змінив місце проведення. Матчева зустріч між жіночими збірними з тенісу відбудеться у Чорноморську в місцевому клубі Elite Tennis Club, повідомляє Федерація тенісу України.

У ФТУ також повідомили, що крім варіанту із перенесенням матчевої зустрічі до України, була можливість ще одного перенесення поєдинку на листопад 2021 року. Але федерація домовилася із ITF щодо зміни місця проведення матчу замість дати.

Також повідомляється, що матчева зустріч між Україною та Японію попередньо відбудеться за присутності обмеженої кількості глядачів, за умови, якщо Кабінет міністрів не впровадить додаткові карантинні заходи.

Матч між Україною та Японією відбудеться на грунтовому корті. Водночас, Японія отримала право на проведення двох наступних зустрічей проти українок вдома.

Україна гратиме проти Японії у плей-оф Світової групи Кубку Біллі Джин Кінг. Загалом у матчевій зустрічі відбудуться п’ять поєдинків, переможцем стане збірна, яка виграє мінімум 3.

Переможниця протистояння між Україною та Японією потрапить у кваліфікацію Fed Cup Finals. Збірна, що програє, залишиться у групі своєї зони.


Джерело: Суспільне Новини Суспільне Спорт

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X