Україна уперше в історії виграла “золото” командного багатоборства на Євро зі спортивної гімнастики
21 Грудня 2020
Україна уперше в історії виграла “золото” командного багатоборства на Євро зі спортивної гімнастики

Це перший подібний тріумф жіночої збірної України.
Жіноча збірна України стала чемпіонкою Європи у командному багатоборстві зі спортивної гімнастики. Це сталося уперше в історії9
У фіналі командного багатоборства Україна набрала 154.663 бали – це менш ніж на 0.2 бала більше, ніж у збірної Румунії, яка виграла “срібло”.

Саме румунки були головними фаворитками командного багатоборства: ця збірна перемогла у кваліфікації, випередивши українок на 4.5 бали. Однак у фіналі Румунія погіршила свої результати, тоді як Україна змогла набрати ту ж кількість балів.
У фіналі румунки виграли три снаряди з чотирьох, однак вони припустилися великої помилки на різновисоких брусах – набрали на 4 бали менше за збірну України. Саме ці чотири бали і стали вирішальними. У підсумку Україна випередила Румунію на 0.167.
Що стосується України, то синьо-жовта збірна у всіх чотирьох снарядах фінішувала другою – тричі програла румункам, на різновисоких брусах – угоркам.

Чемпіонками Європи у складі збірної України в командному багатоборстві стали Діана Варінська, Ангеліна Радівілова, Єлизавета Губарьова, Анастасія Мотак та Анастасія Бачинська.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X