“Таких емоцій більше немає ніде”. Як до Олімпіади готується легкоатлетка з Харківщини Марина Килипко
7 Липня 2021
“Таких емоцій більше немає ніде”. Як до Олімпіади готується легкоатлетка з Харківщини Марина Килипко

25-річна Марина Килипко з Харківщини — одна зі 158 українських спортсменів, які представлятимуть Україну на Олімпійських Іграх-2020. Спортсменка виступатиме у стрибках з жердиною 2 серпня.

Перед Олімпіадою Марина Килипко тренується на стадіоні “Динамо” у Харкові. У її розкладі чотири тренування на тиждень, які тривають до трьох годин. Стометрівку легкоатлетка пробігає за 11-12 секунд. Після — береться за жердину, майже втричі вищу за себе. Любов до спорту дівчині щепили батьки — теж спортсмени.

“Це політ, але він дуже швидкий. Таких емоцій більше ніде немає, коли гарний стрибок. Ні з чим не можна порівняти. Поки у мене таких емоцій ще не було ніде”, — розповідає спортсменка.

Змалку Марину Калитко готує тренер Віктор Шевцов.

“Ще до училища фізкультури з 8 класу її запросив маленькою дівчиною, і досі вона тренується. Мені сподобалося її прагнення. Підійшов, кажу: так і так, хочеш займатися? Розумними очима подивилася, сказала: так, я хочу займатися. Чесно кажучи, не повірив. Вона прогресувала, одразу почало виходити з жердиною”, — розповідає тренер Віктор Шевцов.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X