Старт-лист чоловічої естафети на етапі Кубка світу в Нове-Место: склад України
30 Березня 2021
Старт-лист чоловічої естафети на етапі Кубка світу в Нове-Место: склад України

Артем Тищенко замість Богдана Цимбала.

Збірна України визначилася зі складом на чоловічу естафету з біатлону, яка відбудеться на етапі Кубка світу у чеському Нове-Место.

У порівнянні із естафетою на чемпіонаті світу у Поклюці є одна зміна. Замість Богдана Цимбала гонку бігтиме Артем Тищенко, який на світовій першості у Поклюці взяв участь лише в індивідуальній гонці.

Щодо розташування спортсменів, то Юрай Санітра зазначив, що біатлоністи бігтимуть у тому ж порядку, що і на етапі Кубка світу в Обергофі, коли фінішували шостими.

Склад збірної України на чоловічу естафету в Нове-Место

Артем Тищенко – Дмитро Підручний – Антон Дудченко – Артем Прима

Як прокоментував Санітра склад збірної України на чоловічу естафету?

Головний тренер збірної України ексклюзивно для Суспільне Спорт зазначив, що вирішив дати можливість пробігти гонку Тищенку, враховуючи те, що у нього був лише один старт на чемпіонаті світу.

“Маємо 5 спортсменів. На цей час готовий сказати, що всі п’ятеро готові бігти. Прийняв рішення, що дам можливість пробігти Тищенку, оскільки він просидів майже весь чемпіонат світу як запасний спортсмен. Тренувався, виконував роботу. Він міг би як і інші хлопці бігти на Кубку IBU в Осрблі, тому я не хочу його возити по Євросоюзу як талісман. Він бігтиме. Щодо розстановки команди, думаю, що це буде склад, який біг в Обергофі, коли ми були шостими. Тищенко, Підручний, Дудченко, Прима”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X