Склад збірної України на змішані естафети в Обергофі: хто бігтиме
11 Січня 2021
Склад збірної України на змішані естафети в Обергофі: хто бігтиме

Ексклюзивна інформація Суспільне Спорт.

Тренерський штаб збірної України з біатлону визначився зі складом на обидві змішані естафети, які відбудуться на п’ятому етапі Кубка світу в Обергофі. Ексклюзивно для Суспільне Спорт цю інформацію надав головний тренер Юрай Санітра.

У складах на естафети є Дар’я Блашко та Дмитро Підручний, які пропускали гонки переслідування. А у заявці на одиночний мікст – біатлоністи, які не стартували ще в Обергофі.

Склади збірної України на змішані естафети

  • “Класична” змішана: Дар’я Блашко – Юлія Джима – Артем Прима – Дмитро Підручний
  • Одиночна змішана: Віта Семеренко – Антон Дудченко

Для Антона Дудченка – це буде дебют в одиночних змішаних естафетах. Віта Семеренко у кар’єрі на етапах Кубка світу одного разу бігла цей тип гонки: в Естерсунді в сезоні 2017/18, тоді з Дмитром Підручним фінішувала шостою.

Також Віта Семеренко під час різдвяно-новорічної паузи змагалася на “Різдвяній гонці”, формат якої нагадує одиночну змішану естафету.

Для Дар’ї Блашко участь в змішаній естафеті буде другою у кар’єрі. Її дебют відбувся в Естерсунді на старті сезоні 2019/20. Тоді Україна стартувала у складі: Блашко – Віта Семеренко – Прима – Лесюк.

Без участі в естафетах усі інші українські біатлоністи. Відповідно, Валентина Семеренко та Богдан Цимбал не стартували на п’ятому етапі Кубка світу в жодній гонці.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X