Склад збірної України на чемпіонат світу з дзюдо: хто змагатиметься
17 Травня 2021
Склад збірної України на чемпіонат світу з дзюдо: хто змагатиметься

Змагання пропускає Дар’я Білодід.

Збірна України з дзюдо визначилася із заявкою на чемпіонат світу, останній великий турнір перед Олімпійськими іграми-2020. Про це ексклюзивно для Суспільне Спорт розповів тренер команди Віталій Дуброва.

Усього в турнірі, який відбудеться в угорському Будапешті, змагатимуться 17 українців (13 – в особистих змаганнях та ще 4 виступатимуть лише в командному турнірі). Однак не всі лідери поїдуть в Будапешт: дворазова чемпіонка світу Дар’я Білодід не захищатиме свою золоту медаль.

Склад збірної України на чемпіонат світу-2021 з дзюдо

  • Чоловіки: Артем Лесюк (до 60 кг), Халматов Дільшот (до 60 кг), Георгій Зантарая (до 66 кг), Євген Гончарко (до 66 кг), Олександр Кошляк (до 73 кг), Артем Хомула (команда, до 73 кг), Геворг Манкуян (до 81 кг), Ньябалі Кеджау (до 90 кг), Олександр Гунченко (команда, до 90 кг), Антон Савицький (до 100 кг), Яків Хаммо (понад 100 кг), Олександр Гордієнко (команда, понад 100 кг)
  • Жінки: Марія Скора (команда, до 57 кг), Наталія Чистякова (до 70 кг), Анастасія Турчин (до 78 кг), Єлизавета Каланіна (понад 78 кг), Василина-Ірина Кириченко (понад 78 кг).

Як пояснив Суспільне Спорт Віталій Дуброва, Дар’я Білодід пропускає турнір, оскільки він не входить у план її підготовки до Олімпійських ігор в Токіо.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X