Семінар для тренерів, лікарів та відповідальних за напрямок антидопінгової діяльності в федерації
7 Листопада 2020
Семінар для тренерів, лікарів та відповідальних за напрямок антидопінгової діяльності в федерації

Національний олімпійський комітет України продовжує втілення принципової і жорсткої політики щодо нульової терпимості до допінгу, боротьби за чистоту спорту та всебічної підтримки федерацій з олімпійських видів спорту, зокрема шляхом підвищення кваліфікації кадрів та поширенням нових цінних знань.

Враховуючи, що останнім часом відбулись суттєві зміни, спрямовані на боротьбу з допінгом, НОК України спільно з Національним антидопінговим центром та Міністерством молоді та спорту України 13 листопада 2020 року о 14:00 год, проводить в он-лайн режимі семінар для тренерів, лікарів та відповідальних за напрямок антидопінгової діяльності в федерації.

Головна мета семінару – ознайомити вищезазначену аудиторію з основними змінами у Всесвітній антидопінговій програмі за наступними темами:
1. Всесвітній антидопінговий кодекс 2021;
2. Заборонений список 2021: короткий огляд;
3. Подання інформації про місцезнаходження;
4. Небезпека вживання спортивного харчування;
5. Отримання дозволу на терапевтичне використання.

Враховуючи вищезазначене, з метою максимального інформування фахівців про всі аспекти, пов’язані з боротьбою із допінгом, ознайомлення з основними документами Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

Для участі у семінарі пройдіть реєстрацію за Гугл-формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNGtcTtGKlPhof4scm9eVLswvbAWPYCgPEEmBwJwJF-6Q0BA/viewform.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X