Прикарпатський ЕКОмодуль
1 Травня 2021
Прикарпатський ЕКОмодуль


26 квітня учні 9 класу Гузіївської школи І-ІІІ ступенів Болехівської міської ради стали учасниками Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу для дітей та молоді #OlympicLab – екологічний напрямок, присвяченого “Всесвітньому дню довкілля”. Ініціаторами даного заходу були відділення НОК України в Івано-Франківській області спільно з керівником закладу Наталією Сеньків та вчителем фізичного виховання Оксаною Стефанською, які відповідально ставляться до формування знань у дітей та молоді щодо оптимізації природних ресурсів, збереження навколишнього середовища, створення підстав до подальшого сталого розвитку екосистем та виховання у них екологічної відповідальності.

Учні навчального закладу із задоволенням долучилися до висадки плодових дерев біля початкової школи та прибрали чималу територію урочища «Луг».

Разом з педагогами та учнями 5-11 класів акцію було продовжено 28.04.2021року прибиранням берегів річки Свіча та урочища «Луг» від сміття, зробивши свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища. Кожному учаснику було роздано мішки трьох кольорів: зелений – для пластикових пляшок, а чорний – для скла, і синій – для іншого сміття. З вересня 2020 року заклад пропагує сортування сміття і дана екологічна акція стала частиною довготривалого екологічного проекту.

Після завершення заходу учасники отримали подарунки з символікою національного олімпійського комітету України від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук –https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ #OlympicLab

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X