Проект #OlympicLab завітав до It Step School Івано-Франківськ 
4 Листопада 2023
Проект #OlympicLab завітав до It Step School Івано-Франківськ 

3 листопада за ініціативи Херсонського та Івано-Франківського обласних відділень проект #OlympicLab , з напрямком “Основи розвитку бізнесу та кар’єри”, завітав до Івано-Франківської ліцензованої загальноосвітньої приватної школи з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов.

Учні п’ятого та шостих класів мали можливість познайомитися із Галиною Облещук, майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасницею багатьох чемпіонатів Європи та світу, учасницею ХХХІ літніх олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Коли раз станеш на п’єдестал, вже не хочеться з нього сходити, – каже Галина Облещук. – Конкуренція зачіпає, тренуєшся, щоб не програвати.

Також учні познайомились із Катериною Костіковою – представником відділення Національного Олімпійського Комітету України у Херсонській області. Вона також є міжнародним суддею з повітряних видів спорту, віцепрезидентом федерації, засновницею руху Olimpic Fan для дітей та входить в топ-10 спортсменів з спортивного еквілібру. І за традицією ми не тільки спілкувались, а й провели розминку під чітким керівництвом Катерини та пограли у веселі естафети! 🎉

По завершенню заходу учасники #OlympicLab отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській і Херсонській області та зробили спільне фото на згадку.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X