Поліцейські Івано-Франківщини стали чемпіонами України з таеквон-до
18 Березня 2021
Поліцейські Івано-Франківщини стали чемпіонами України з таеквон-до


Нещодавно у Києві відбувся чемпіонат України з таекван-до, на якому першість і золоті медалі здобули прикарпатські поліцейські Нестор Фоя та Анастасія Авраменко.

Про це пише “Galka.if.ua” з посиланням на офіційну сторінку Поліції Івано-Франківської області в соціальній мережі Фейсбук.

Наші спортсмени увійшли в Національну збірну України. Тепер вони готуюся до чемпіонату Європи, який восени відбудеться в Іспанії.

Поліцейський сектору реагування патрульної поліції Нестор Фоя – багаторазовий чемпіон України таекван-до, майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу.

Дільничний офіцер поліції Анастасія Авраменко – дворазовий майстр спорту України і багаторазова чемпіонка України з таекван-до.

“Спортсмени-поліцейські пишаються своїми досягненнями і для цього докладають максимум зусиль: наполегливі щоденні тренування сприяють поставленій меті. Кажуть, що спорт допомагає й при виконанні службових обов`язків, адже для поліцейського важливо мати хорошу фізичну підготовку.Бажаємо нашим спортсменам нових досягнень і рухатися тільки вперед!”, – пишуть у дописі.

Джерело: Galka.if.uaПоліція Івано-Франківської області

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X