Показові виступи з боксу, дзюдо та самбо
2 Травня 2022
Показові виступи з боксу, дзюдо та самбо

В часи коли наша держава веде боротьбу із російськими загарбниками у регіонах із відносно спокійною ситуацією організовуються різного роду заходи для осіб які є тимчасово переміщеними подалі від військових дій.


30 квітня Івано-Франківська обласна філармонія імені Ірини Маланюк приймала один з таких заходів під назвою “Українським дітям – українська книга” який серед іншого мав і спортивну частину під час якої були презентовані показові виступи з боксу, дзюдо та самбо.


До заходу долучились: голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін, олімпійці Прикарпаття – Ірина Шепетюк, Валерій Літанюк, Віктор Поляков та Сервін Сулейманов, старший тренер збірної команди України з боротьби самбо серед жінок – Євген Боднарук, заступник голови Івано-Франківської ОО ФСТ «Динамо» України – Василь Шумало а також спортсмени різного класу із зазначених видів спорту.


По особливому глядачі зустріли на сцені представників міста-героя Маріуполя, майстра спорту з боксу – Дарію Гутаріну та її тренера Антона Коссе, які на сьогоднішній день готуються до нових спортивних звершень на базі Івано-Франківської обласної ДЮСШ.


Після проведеної практичної частини всі охочі глядачі стали до спільного фото з відомими спортсменами та тренерами на сцені філармонії.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X