#OLYMPICLAB на Прикарпатті
22 Травня 2020
#OLYMPICLAB на Прикарпатті


21 травня 2020 року відділенням НОК України в Івано-Франківській області було реалізовано модуль “Загальнолюдські та олімпійські цінності” всеукраїнського проекту НОК України спільно з Coca-Cola Foundation – OLYMPICLAB, який було проведено в online-режимі на базі платформи ZOOM.


Учасниками заходу стали учні і вчитель фізичного виховання Яблунівського ліцею – Віталій Абрам’юк та студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу разом з викладачем фізичного виховання – Тетяною Влашин . Загалом в заході прийняло участь близько 50 учасників, серед яких були: представник Національного олімпійського комітету України – Вікторія Веселова, голова комісії “Осередків НОК України” – Володимир Ковальов, а також представники відділень НОК України в Тернопільській, Черкаській та Закарпатській областях.


До заходу доєднались майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця трьох літніх Олімпійських ігор – Тетяна Ляхович, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) – Ірина Шепетюк, майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, триразова учасниця зимових Олімпійських ігор, стипендіат Національного олімпійського комітету України – Надія Діденко, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін, відповідальний секретар відділення НОК України в Івано-Франківській області – Володимир Антонець (Volodymyr Antonets) та представник відділення НОК України в Івано-Франківській області – Марія Чемерис. Розпочався захід з вітальних слів керівництва відділення НОК України в Івано-Франківській області, які побажали всім учасникам заходу міцного здоров’я та відзначили важливість дотримання здорового способу життя, особливо в умовах всесвітньої пандемії повˈязаної з поширенням вірусу COVID-19.


За програмою модуля «Загальнолюдські та олімпійські цінності», учасникам заходу були представленні відеоролики про олімпійські цінності, після перегляду яких олімпійці розкрили дітям їх суть та значення в повсякденному житті. А також розповіли про свої історії в яких зазначені цінності стали в нагоді.
Самі ж учасники заходу з захопленням вступали в діалог з олімпійцями та розповідали свої життєві історії, в яких мали місце вищенаведені цінності.
На завершення заходу, організатори і учасники висловили своє позитивне ставлення до проекту та його роль в освіті підростаючого покоління, й сподівання на нові освітні зустрічі у найближчий час.

#ІФ #НОК #OLYMPICLAB

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X