Olympic Lab в ІФ ОДЮСШ
9 Серпня 2022
Olympic Lab в ІФ ОДЮСШ

8 серпня було реалізовано Всеукраїнський захід #OlimpicLab, за модулем «Чат з чемпіонами та навички лідерства» національного олімпійського комітету України з вихованцями Івано-Франківської ОДЮСШ та вимушено переміщеними дітьми з тимчасово окупованих територій.

Захід було організовано відділенням НОК України у Івано-Франківській області спільно з Херсонським відділенням НОК України та Всеукраїнською мережею відкритих освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр».

Серед гостей заходу були: голова відділення НОК України у Івано-Франківській області – Мирослав Карабін, представниця відділення НОК України в Херсонській області – Катерина Кострікова, керівник департаменту “Гончаренко центр Івано-Франківськ” – Антон Панарін, а також майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), чемпіон світу з боксу серед професіоналів 2017 року за версією світової боксерської асоціації – Віктор Поляков.

У вітальному слові Мирослав Карабін привітав присутніх та зробив короткий екскурс у зародження сучасних олімпійських ігор, також розповів про відомих олімпійців з Прикарпаття, а на закінчення побажав всім присутні залишатися завжди сильними духом і тілом.

Після вітальних слів відбулася жвава бесіда між гостями та ВПО дітьми і вихованцями спортивної школи на тему ролі фізичної культури та спорту в житті спортсменів-олімпійців та у повсякденному житті молоді.

У другій половині заходу увагу присутніх привернули до не менш важливого напрямку – це здоровˈя. Поділився досідом про покращення здоровˈя  молоді в рамках проектів які проводить мережа відкритих освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр», керівник департаменту  Антон Панарін відзначив важливість поширення тенденцій до здорового способу життя у молоді та важливу роль у розвитку спортивної інфраструктури загалом, як факторів покращення здоровˈя населення нашої держави, а завдяки цьому, покращення якості життя кожного громадянина зокрема.

На закінчення перейшли до найприємнішої частини заходу – вручення подарунків з символікою заходу від Національного олімпійського комітету України.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X