«Олімпійський урок» #BeActive на теренах Івано-Франківської області
11 Вересня 2023
«Олімпійський урок» #BeActive на теренах Івано-Франківської області

Доброю традицією стало проведення спортивного заходу Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок» #BeActive  на теренах Івано-Франківської області. 

8 вересня до м.Надвірна за ініціативи Херсонського та Івано-Франківського обласних відділень Національного олімпійського комітету України даний захід завітав до дітей сиріт, КНП «Івано-Франківського обласного спеціалізованого будинку дитини»

Спочатку діти виконали руханку під музичний супровід під керівництвом представниці відділення НОК України в Херсонській області – Катерини Кострікової та заслуженого майстра спорту України зі спортивної гімнастики, учасниці ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) Дарії Згоби

 Далі настала пора змаганням у вигляді естафет, понад 20 юних спортсменів змагалися в естафетах, де діти із задоволенням приймали участь у запропонованих їм активностях. Кожен з учасників доклав зусиль та проявив свою силу волі, терпіння та вміння сприймати не лише перемоги, але й поразки.

За підсумками  заходу всі учасники отримали багато  позитивних емоцій, нові знання, подарунки від НОК України та зробили спільне фото на пам’ять.


НОК України та олімпійська команда, European Youth

#OlympicLesson  #ОлімпійськийУрок2023 #РазомСильніші! #BeActive #BeActiveUA

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X