Олімпійський день в ЗДО 35 “Вишиванка”
5 Червня 2024

Сьогодні, група “Соняшник” ЗДО 35 “Вишиванка” стала справжнім епіцентром спортивного запалу та юнацького азарту! Олімпійський день подарував дітям незабутні емоції та заряд бадьорості.

Особливою окрасою свята стала присутність шанованих гостей: майстра спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці багатьох чемпіонатів Європи та світу, учасниці ХХХІ літніх Олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) Галини Облещук та представниці Відділення НОК України в Херсонській області Катерини Костікової. Їхні щирі слова підтримки та мудрі поради стали для дітей неоціненним джерелом натхнення.

На мальовничому подвір’ї садочка панувала атмосфера єднання та дружби, діти змагалися у веселих іграх та естафетах. Їхні щирі посмішки, блискучі очі та завзяте прагнення до перемоги свідчили про те, що спорт – це не просто фізичні вправи, а й емоційний калейдоскоп, який дарує радість та вчить командному духу.

Нехай цей день стане для них чудовим стартом на шляху до спортивних звершень та подарує їм віру у власні сили та безмежні можливості!

ЗДО 35 Вишиванка

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X