Олімпійський урок крокує Івано-Франківськими ліцеями.
8 Вересня 2021
Олімпійський урок крокує Івано-Франківськими ліцеями.


Олімпійський урок активно продовжує ходу Прикарпатськими загальноосвітніми навчальними закладами. 8 вересня відомі прикарпатські спортсмени відвідали ще два Івано-Франківських ліцеї і активно провели з ними урок.


Зокрема до семикласників ліцею №3 завітала Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, фіналістка Олімпійських ігор у Пекіні – Дарія Згоба. Вже традиційною стала коротенька теоретична частина на початку уроку, яка покликана дати можливість учням поставити запитання до спортсменки-олімпійки, після цього традиційна розминка під керівництвом Дарії.


Досить несподіваною видалась основна частина заняття, адже локація його проведення перемістилася із шкільного стадіону у кузню спортсменів-гімнастів, спортивну альмаматір Дарії Згоби – гімнастичну залу ІФСДЮСШОР №1 зі спортивної гімнастики. Тут семикласники з захопленням прислухалися до Дарії, яка робила зупинку і розповідала про різні гімнастичні прилади, а після – діти мали можливість виконати нескладні рухи на кожному з них.


Підсумували заняття уже традиційним врученням подарунків від відділення НОК України в Івано-Франківській області та спільним фото.


У ліцеї №11, де цього дня відбувся ще один олімпійський урок тематика була дещо іншою, адже у гості до учнів школи завітали представники таких видів спорту як фрістайл та легка атлетика. Надія Діденко та Валерій Літанюк радо підтримали спілкування з учнями у підготовчій частині уроку, провели з ними розминку, пропонуючи по черзі вправи зі свого виду спорту і відзначили хороший рівень виконання цих вправ учнями.

Далі баталії розгорталися між двома командами, які змагалися у естафетах, а перемогу як завжди на таких заходах буває отримала дружба.


На завершення уроку олімпійці вручили дітям подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на пам’ять.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️


Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X