«Олімпійський урок» крокує Івано-Франківськими ліцеями
14 Вересня 2021
«Олімпійський урок» крокує Івано-Франківськими ліцеями

14 вересня 2021 року до ліцею №25  Івано-Франківської міської ради  завітали гості з відділення НОК України в Івано-Франківській області – учасник  літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) – Віктор Поляков, секретар відділення НОК України в Івано-Франківській області – Володимир Антонець,  представник відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.

Розпочався урок з теоретичної частини, в якій учні 5-го класу прийняли активну участь у спілкуванні з олімпійцем, а також мали можливість поставити свої запитання, які стосувалися його спортивного життя – з якого віку він почав займатися спортом, який режим тренувань у нього був, як він при цьому харчувався, чи мав шкідливі звички тощо…

Після, досить таки цікавої бесіди учні ліцею поринули у розминку з елементами боксерського напрямку, яку провів  Віктор.

В основній частині уроку учні прийняли активну участь в естафетах, головним девізом в яких було відоме гасло «Головне не перемога, а участь».

По завершенню олімпійського уроку всі учасники отримали, окрім хорошого настрою, ще й пам’ятні подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на згадку.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X