«Олімпійський урок» для юних баскетболістів
12 Вересня 2022
«Олімпійський урок»  для юних баскетболістів

Доброю традицією стало проведення спортивного заходу Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок» на теренах Івано-Франківської області.

8 вересня, до Дня фізичної культури і спорту, у спортивному залі Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру відбувся Олімпійський урок за участі юних спортсменів відділення баскетболу Івано-Франківської ОДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Євтушенко Аїди та вихованців Академії БК “Говерла” – тренер Кошовець А.

З вітальними словами до учнів першим звернулася ,Євтушенко Аїди яка привітала дітей із цим святом, та наголосила на важливості активних та регулярних занять фізичними вправами у житті кожного з нас. У продовження цієї думки, Віктор Поляков додав, що саме такому юному віці розпочинав свій олімпійський шлях на якому зустрічалось багато перешкод, проте загартування фізичними вправами дало можливість подолати ці перешкоди і досягнути врешті-решт омріяного Олімпійського старту.

Далі настала пора змаганням у вигляді естафет, понад 60 юних баскетболістів змагалися в естафетах у трьох вікових групах, де учні із задоволенням приймали участь у запропонованих їм активностях. Кожен з учасників доклав зусиль до успіху власної команди та проявив свою силу волі, терпіння та вміння сприймати не лише перемоги, але й поразки.

У підсумку усі учасники заходу отримали відзнаки та пам’ятні подарунки з символікою Національного Олімпійського Комітету України.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X