Олімпійський урок для учнів ліцею ім.Р.Шухевича
10 Вересня 2021
Олімпійський урок для учнів ліцею  ім.Р.Шухевича

 Близько ста ліцеїстів долучились до когорти учнів, яким пощастило відвідати Олімпійський урок.  9 вересня цей захід відбувся на спортивній базі Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, а учасниками стали учні перших гімназійних класів Івано-Франківського ліцею імені Романа Шухевича.

  Розпочався урок урочисто під звуки державного гімну нашої країни, по завершенні якого учасники познайомилися з гостями уроку, серед яких були:

 – Мирослав Карабін голова відділення Національного Олімпійського комітету в Івано-Франківській області, який у своїй промові відзначив важливість проведення таких заходів та провів короткий історичний екскурс про олімпійські здобутки рідного міста;

Сервін Сулейманов учасник ХХVII та Віктор Поляков  –  учасник  ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор, які  акцентував увагу ліцеїстів на користі фізичних вправ та занять спортом для формування здорового організму людини та відзначили що сучасні тенденції говорять про те що спорт – це модно.

 Наталія Семенів – заступник директора по навчально-виховній роботі ліцею ім..Р.Шухевича, підтримала у своєму слові думку про необхідність залучення сучасних молодих людей до регулярних занять фізичними вправами і відзначила позитивний вплив на цей процес заходів Національного олімпійського комітету України.

У відповідь на вітальні слова гостей кожен з трьох класів, які брали участь в Уроці, підготували коротенькі презентаційні виступи на олімпійську тематику і під оплески колег їх продемонстрували.

Розминка на виражений боксерський мотив, як продовження заходу, відбулася під керівництвом Віктора Полякова, після якої кожен клас ознайомлювався і запропонованим йому видом спорту.

Зокрема, частина дітей відвідала спеціалізований зал боксу та приміряли боксерські рукавички та шоломи, інші два класи під керівництвом Заслужених тренерів України з легкої атлетики – Юрія Дзундзи  та баскетболу – Аїди Євтушенко ознайомилися особливостями легкоатлетичних секторів та спробували себе у баскетболі.

Естафети з елементами бігу та стрибків у завершальній частині Олімпійського уроку додали змагального духу як учасникам так і командам вболівальників, які за свої старання та участь в уроці отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області .
Спільним фото всіх дійових осіб завершився даний захід проте Олімпійський урок в регіоні набирає обертів.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X