Олімпійський урок #BeActive відбувся на Прикарпатті.
18 Вересня 2020
Олімпійський урок #BeActive відбувся на Прикарпатті.

17 вересня у місті Снятин, Івано-Франківської області відбулися олімпійські уроки у чотирьох навчальних закладах цього міста. До «Олімпійського уроку #BeActive», що проходить в рамках Європейського тижня спорту, разом із учнівською молоддю долучилися відомі спортсмени-олімпійці з Прикарпаття та представники відділення НОК України в Івано-Франківській області, а саме: Тетяна Ляхович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, володарка кубку Європи, срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 1999 року, учасниця ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в м. Сідней (Австралія), ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), Дарія Згоба – заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), Володимир Антонець та Марія Чемерис – представники відділення.

Першими естафету олімпійського уроку приймали учні старших класів Снятинського ліцею імені М.Бажанського. На початку заходу з вітальними словами до присутніх звернулися – міський голова м.Снятин – Анатолій Шумко який у своїй промові відзначив важливість проведення таких заходів та провів короткий історичний екскурс про олімпійські здобутки рідного міста. Тетяна Ляхович, вітаючи учнів з цим спортивним святом, акцентувала увагу на користі фізичних вправ та занять спортом для формування організму людини.


По завершенні офіційної частини уроку відбулася розминка з олімпійцями, де під запальну ритмічну музику діти та вчителі виконували вправи запропоновані Дарією Згобою та Тетяною Ляхович.

Настільний теніс – став продовженням олімпійського уроку, де за кількома столами діти зіграли свої партії з іменитими гостями. А на завершення, гості вручили дітям подарунки з символікою НОК України і символічний олімпійський факел продовжив свій шлях.

Наступною його зупинкою був ліцей імені В.Стефаника, учнів якого, окрім олімпійців привітала також і начальник відділу освіти Снятинської РДА – Уляна Іванійчук. Після вітальних слів та бесіди з олімпійцями ліцеїсти продемонстрували гостям свої вміння та навики гри у футбол, чим приємно вразили гостей.

Далі естафета “Олімпійського уроку #BeActive” перейшла до ліцею імені А.Лотоцького, де діти взяли участь в рухливих естафетах за участі спортсменів-олімпійців, а останньою зупинкою символічного олімпійського факелу був спортивний майданчик снятинського ліцею “Інтелект”, на якому учні 6-х класів повернули всіх присутніх у древні часи, коли лише зароджувались Олімпійські ігри. У практичній частині цього уроку була розминка з олімпійцями та різноманітні естафети, чудовий настрій після яких, власне і став оцінкою проведеного заходу.

На завершення учасники отримали подарунки із символікою Національного олімпійського комітету та провели спільну фотосесію.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Мирослав Карабін Volodymyr Antonets
Відділення НОК України в Івано-Франківській області
Федерація легкої атлетики України/Ukrainian Athletic Federation
Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ #ЛегкаАтлетика

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X