Олімпійський день «Веселі старти серед дітей»
9 Липня 2021
Олімпійський день «Веселі старти серед дітей»

Вже стало доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року) відзначати Олімпійський день. Центральний захід «Олімпійського дня – 2021»відбувся 23 червня 2021 року у м. Івано-Франківськ і дав старт проведенню цих заходів на Прикарпатті. Зокрема, один з таких Олімпійських днів відбувся 8 липня 2021 року у с. Узин.

Олімпійський день – це родинне свято спорту, де кожний знаходить собі заняття до душі та зможе відчути себе справжнім олімпійцем.
Урочисте відкриття з вітальними словами від гостей дало старт різним активностям з програми заходу.

Під час урочистого відкриття «Олімпійського дня 2021» учасників привітали:

– Віктор Поляков – майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), чемпіон світу з боксу серед професіоналів 2017 року за версією світової боксерської асоціації;

– Тарас Дем’янчук – головний спеціаліст Івано-Франківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;

– Ольга Щурик – головний спеціаліст Івано-Франківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;

– Галина Вознюк – представник сільської ради;

– Тетяна Мисак – представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Після привітання відбувся забіг з Олімпійцем, у якому прийняли участь діти різних вікових категорій разом з Віктором Поляковим та гостями.

Не менш важливою подією стало проведення естафет, які викликали багато позитивних емоцій у дітей. Зокрема, діти селища змагалися у спритності та витривалості.

Всі учасники отримали подарунки з символікою «Олімпійського дня» від відділення НОК України в Івано-Франківській області, а також медалі і грамоти від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та і зробили спільне фото на згадку.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X