Олімпійський день для наймолодших
17 Липня 2021
Олімпійський день для наймолодших


Напередодні відкриття найочікуванішої події останніх п’яти років, а саме ХХХІІ Ігор Олімпіади у далекому Токіо наші наймолодші вболівальники, майбутні наші олімпійські надії прийняли участь у Олімпійському дні, що відбувся 16 липня на спортивному майданчику ЖК “Калинова слобода”. Учасники, а це наймолодші учні української Монтесорі-школи “Смайлика” вправлялися у різних спортивних активностях та проявляли свої знання зі світу спорту та олімпійської історії, похизувалися свої вміннями та рівнем володіння навиками різних видів спорту.


А виконували діти всі свої дії під час Олімпійського дня під пильним наглядом майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор – Нелі Непорадної та вчителя фізичної культури – Валерії Тимків, які виступали у ролі тренерів, вболівальників і суддів одночасно, задля збереження позитивних емоцій під час та по завершенні заходу.


Завершився Олімпійський день традиційним врученням пакетів з подарунками від національного олімпійського комітету, які “юні спортсмени” отримали з рук учасниці Олімпійських ігор Нелі Непорадної та представника відділення НОК України в Івано-Франківській області Володимира Антонця після чого зробили спільне фото на згадку.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifuaІнстаграм – www.instagram.com/nocifua Телеграм – https://t.me/nocifua
#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X